Polar A360 – Testa och granska

Polar A360 Översyn

Förut var idrottande ett vardagsnöje, bara för att hålla sig i form eller gå ner i vikt. Men idag känner vissa människor ett behov av att kontrollera sina aktiviteter för att vara säkra på att de inte slösar tid. Det är därför dessa träningsspårare är inställda för att stödja dig dagligen i din sportprocess. de polar a360 i synnerhet är en av dessa spårare, som gör att du kan övervaka din aktivitet med otrolig noggrannhet. Detta är bäst för dig eftersom det passar alla, oavsett om du är en sportfantast eller ett proffs.

Polar A360 Fitness Tracker med pulsmätare för handleden

AE__amazonse amazon.se
Last update was on: Maio 15, 2024 8:34 am

Rekommenderas polar a360 fitness tracker klocka?

360-thrillern har några ganska coola funktioner som det skulle vara svårt att inte rekommendera den. Från början är den utrustad med en pekskärm som också är i färg och som gör att du enkelt kan manipulera den. Hans latex armband Finns i flera färger är utbytbar och låter dig matcha din vardagliga outfit till din polar a360-klocka. Dess stora färgskärm ger dig ett mycket flytande och trevligt gränssnitt att använda. Du kan använda din klocka i flera dagar utan att behöva ladda den, tack vare den kraftfulla batteritiden som den levereras med. För att vara säker på din prestation och för att se ditt avancerade arbete kan du räkna med dess förmåga att mäta hastigheten och sträckan du tillryggalägger på daglig basis, samtidigt som du förser dig med dagliga mål. Utöver det opraktiska armbandet kan du verkligen lita på det dagligen.

För- och nackdelarna med polar a360 fitness tracker-klocka

PROS:

  • Färgpekskärm
  • Utbytbara färgade armband
  • Trevligt gränssnitt
  • Bra batteritid
  • Mäter hastighet och avstånd
  • Ger mål för dagen

CONS:

  • Opraktiskt armband

Tränare I över två år nu har jag gjort min fysiska aktivitet varje morgon innan jag går till gymmet. För att få en riktig uppföljning av mina ansträngningar och min utveckling var jag tvungen att köpa denna polar a360-klocka, som hade mycket väl beskrivna funktioner motsvarande det jag letade efter. Jag har använt den i några månader och den ger mig stor tillfredsställelse, eftersom den följer min dagliga aktivitet, under alla mina sportpass och till och med styr min sömn. Funktionaliteten är verkligen väldigt genomtänkt, och autonomin är superb, jag laddar den väldigt sällan. Till slut började jag rekommendera den här klockan i mitt gym, och flera kunder tyckte också om att använda den.

Färgpekskärm

Denna polar a360 fitness tracker är en riktig pärla när den väl har placerats på din arm, förutom att den följer med dig i dina dagliga träningspass, den pryder din arm. Denna utsmyckning är mycket mer orsakad av pekskärmen den har, tillräckligt stor och välplacerad för att vara synlig för alla. Dessutom är det en skärm som är i färg och som är väldigt trevlig att titta på när den används. Dess beröring räcker snabb och lyhörd, så att du kan vara snabb när du hanterar det och när du gör programmering. Det är mycket bekvämare att ha en pekskärm, snarare än knappar som kommer att behöva tryckas hårt på båda sidor och som kommer att röra och ta för mycket plats på klockan.

Den här skärmen låter dig läsa all din data perfekt och tydligt, den gör att du vill konsultera den regelbundet, bara för att du vill ha kul med färgerna på skärmen. Tillverkaren var verkligen inspirerad av skärmarna på den nya generationens smartphones, att tänka på att integrera en sådan skärm på denna fitness tracker klocka. Vi vet alla att en pekskärm alltid är populär bland alla, ännu mer när den är i färg.

Utbytbara färgarmband

Tillverkaren av denna polar a360 fitness tracker-klocka är verkligen utöver det vanliga och erbjuder sina konsumenter en mängd olika färger som inte finns hos många tillverkare. Trenden är faktiskt för färger, oavsett om det är för män eller kvinnor, färger är det som lyser upp allas dagar. Det är inte längre trevligt för någon att ha ett föremål som bara är svart till färgen, ännu mer när det kommer till en klocka som kommer att synas på armen. Så den här tillverkaren tänkte väl på alla när han bestämde sig för att göra dessa polar a360-klockor. avtagbar i nivå med armbandet.

Han gjorde sedan armband i alla färger, efter varje användares val hittar du svarta, grönt, rött, lila, vitt, och många fler färger. Detta så att du kan anpassa din dagliga stil med din polarklocka, genom att välja en personlig färg på bandet. Du kan också varva dessa färger efter dina önskemål och ditt humör, eller efter valet av din färg för dagen. Du kan därför köpa alla färgerna på dessa armband, eller välja bara de färger som du föredrar och som du kommer att använda dagligen.

Trevligt gränssnitt

Med pekskärmen och i färg som har denna polar a360 kunde det inte vara annorlunda med dess gränssnitt. Den här skärmen visade redan i början kvaliteten på dess gränssnitt, vilket verkligen är lätt och mycket trevlig att använda. Den har blandningar av färger och dekorationer som varierar beroende på resultatet den ger dig på skärmen. Således kan du till exempel få varje period av din dagliga aktivitet materialiserad i blått. Tveka inte att trycka på vissa uppgifter, för undermappar kan till och med fortfarande avslöja sig själva med väl förfinad information som du ännu inte känner till.

Han är synkroniserad med en internetplattform som är av samma släkt, med en ganska attraktiv designaktivitetskalender. Dina dagssammanfattningar sammanfattas längst ner på varje dag, för enkel åtkomst. Gränssnittet för denna klocka är verkligen mycket komplett, särskilt eftersom det är i färg och ger tillräckligt med information för att mäta ansträngningen i realtid. Med ett gränssnitt som det hos denna polar a360 kommer du att trivas bra med den här klockan på handleden, eftersom användningen kommer att kräva ingen ansträngning och inget komplicerat tänkande.

Bra självständighet

Denna polar a360 fitness tracker klocka har inga batterier och fungerar endast från ett litet batteri som är uppladdningsbart. Detta är en bra sak för användarna, eftersom att ha en sådan enhet som fungerar med batterier kan visa sig vara dyrt i längden, på grund av det ständiga köpet av batterier, särskilt för dem som använder den dagligen. . Att ladda din tracker är mycket mer praktiskt, och den här tillverkaren har också utrustat den med ett bra batteri på 100 mAh för tillfället. För en klocka är det ett mycket kraftfullt batteri, vilket gör att den kan ha en ganska stor autonomi för konsumenternas bästa.

Det ger dig en användning av 5 dagar utan något laddningsintervall, vilket, för en klocka med display, är en mycket anständig poäng. Det gör att den med en ganska måttlig användning i stort sett kan överskrida veckan, utan att kräva belastningen. Du kan därför enkelt ta din polar a360-klocka på helgerna, utan att ta dess laddare, eller ens resa under veckan till en camping och se till att använda den under hela din vistelse. Det är ännu bättre att det inte tar tillräckligt med tid att ladda, eftersom det bara tar en timme för din klocka att vara redo att gå igen.

Mäter hastighet och distans

När du spelar sport, vare sig för en racingentusiast eller för ett proffs, oavsett om du sportar bara för underhåll eller för en tävling, är det alltid mycket viktigt att känna till din rutt och att se dina förmågor. Att springa eller helt enkelt springa utan att veta din hastighet och tillryggalagda sträcka i slutet av banan är bortkastade ansträngningar. Polar a360 och därför perfekt för alla, eftersom den har en accelerometer funktion vilket gör att den kan mäta hastigheten och sträckan du har färdats. Denna åtgärd gäller både löpning och långdistanslöpning.

Med denna funktion kan du ha denna information i realtid medan du springer, den kommer att visas på skärmen. Men om du vill kan du läsa denna information när du är inaktiv, eftersom den sparas automatiskt på din klocka. Detta är data som kommer att läggas till i sammanfattningen av din dagliga träning ändå. Det faktum att denna klocka är kunna mäta hastighet och avståndet du tillryggalägger, är en verklig fördel för dig, eftersom du kommer att kunna anstränga dig varje dag för att kunna överträffa dig själv.

Ange målen för dagen

Att träna och springa dagligen är inte så lätt, man måste verkligen vara väldigt motiverad och beslutsam, för vissa människor blir väldigt snabbt avskräckta och följer inte upp sina ansträngningar. För att kunna arbeta bra och se dina framsteg är det bäst att upprätta ett program och ha dagliga mål att uppnå. På så sätt är åtminstone dina ansträngningar inte förgäves, det räddar dig också från att springa eller träna överallt, utan att veta exakt vad du letar efter. Det är därför denna polar a360-klocka har en unik teknik som har 5 olika aktivitetsnivåer, som låter dig välja den aktivitet du vill göra varje dag.

Denna teknik kan också ge dig dina dagliga mål att uppnå, endast baserat på de personuppgifter som du initialt har registrerat. Denna teknik är mycket populär eftersom den ger dig all den motivation du behöver för att uppnå alla dina mål. Detta är en metod som lämpar sig väldigt bra för de som tränar inför en tävling, eftersom de enkelt kommer att kunna veta om de går framåt eller ligger efter de föregående dagarna innan. För dem som idrottar bara för att vara friska, kommer den här metoden fortfarande att låta dig veta om dina ansträngningar inte är bortkastade.

Obekvämt armband

Remmen på en klocka är en av de viktigaste delarna av klockan, ännu mer när det kommer till en fitness tracker klocka. Eftersom den används dagligen för sportträning och löpning. Armbandet måste därför hålla bra och sitta bekvämt fäst på handleden för att inte ramla under de rörelser du ska utföra. Men med polar a360 är det tvärtom som produceras, och det är ganska nedslående när man ser alla egenskaper som klockan har. Armbandet är verkligen väldigt opraktiskt, med ett dåligt fästsystem, ändå har det en kropp som kan tas på och av när som helst.

Det är därför ett avtagbart och utbytbart armband, och det var tvunget att ha ett mycket bra fästsystem för att inte tappa det lätt. Utan att göra något speciellt kan armbandet lätt lossna från din arm och ramla av, eftersom det inte sitter ordentligt fast i armen som det ska. Mitt under träningen kan remfästjärnet lätt komma ut ur sitt hölje, och klockkroppen kan också lämna, eftersom remmen är tillverkad av latex och glider lätt. För en sådan solid klocka lämnar remmen mycket övrigt att önska, speciellt eftersom latexmaterialet som den är designad med inte håller länge.

Last update was on: Maio 15, 2024 8:34 am

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Basta Produkter
Logo