Compex Fit 1.0 – Testa och granska

Rekommenderas Compex Fit 1.0 elektrostimulator?

Verkligen ! Det är en praktisk utrustning som låter dina muskler träna på det mest naturliga sättet utan att anstränga dig för mycket. Compex Fit 1.0 är gjord för specifika ändamål och hjälper också till att lindra lokala åkommor som muskelstelhet. Eftersom dess verkan är daglig kommer du inte att dröja länge innan du ser resultatet av den här enheten. Dessutom, eftersom den kommer med alla tillbehör, behöver du inte springa runt för att hitta elektroderna och kablarna för att få det att fungera. Även detta elektrostimulator kommer inte att släppa taget om dig bara ett tag efter start, eftersom det fungerar med ett kraftfullt batteri som har en mycket lång batteritid. Det är sant att det skulle vara bra för tillverkaren att göra vissa ansträngningar på nivån för sin kontrollpanel för att underlätta dess justering, men dess styrkor är tillräckligt många för att tillräckligt övervinna alla dess begränsningar.

Compex Muskelstimulator FIT 1.0 Muskelstimulator

2 357 kr
AE__amazonse amazon.se
Last update was on: Maio 20, 2024 6:20 pm

Fördelar och nackdelar med Compex Fit 1.0 elektrostimulatorn

  • Riktad åtgärd på musklerna
  • Praktiskt vardagsbruk
  • Kommer med alla dess tillbehör
  • Påtagligt resultat
  • Mycket god autonomi
  • Inte särskilt ergonomisk hantering
  • Komplex stämning
  • Trådbunden konfiguration
  • Ganska dyrt

jag är en tidigare idrottstränare, men idag är jag inte längre särskilt avancerad på grund av min dåliga hälsa. Jag har faktiskt inte tränat intensivt på cirka tio månader, eftersom min läkare tvingade mig att skona mig själv så mycket som möjligt. Men om jag har blivit förbjuden att utöva intensiva sporter kan ingen hindra mig från att stimulera mina muskler med Compex Fit 1.0, med tanke på att den kan användas utan att nödvändigtvis anstränga mig. Vid flera tillfällen har jag själv gjort mina elektrostimuleringspass och jag kände snabbt dess välgörande effekter på min kropp. Eftersom jag har funnit fullständig tillfredsställelse med den här enheten, kunde jag inte tveka att rekommendera den till andra personer som också är under sportrestriktioner som jag.

Riktad åtgärd på musklerna

Alla delar av kroppen kan arbetas med denna enhet. För det första kan män stärka magen väldigt bra med mina olika program som är designade för detta ändamål. Men oavsett om det är män eller kvinnor kan de uppenbarligen arbeta med låren, rumpan, armarna och till och med ryggen. När vi talar om “riktad handling” är det att säga att det är upp till dig att välja den del av din kropp som du vill arbeta. Dessutom är detta anledningen till att du kommer att se att elektroderna inte har en speciell anatomisk form. De landar bra på vilken del av kroppen som helst.

Praktiskt vardagsbruk

Det finns flera enheter vars betydelse inte kan förnekas dagligen, vare sig i hemmet eller på kontoret. Å andra sidan måste vi också erkänna att det finns några av dessa enheter som irriterar efter en viss tid på grund av deras storlek eller vikt. Detta är inte vad den här enheten kommer att påtvinga dig. Han har en ultrakompakt mall vilket underlättar den dagliga användningen. Eftersom det är mycket utrymmesbesparande kommer det inte att vara ett problem för dig när det kommer till att ta det i ditt företag. Dessutom passar den bra i en vuxen hand som ett stoppur, så även när det kommer till greppet kommer du inte ha mycket svårigheter. Även dess gränssnitt är ganska enkelt, vilket bevisar att tillverkaren fortfarande gjorde allt för att säkerställa att du inte på något sätt är konditionerad när du tränar dagligen.

Kommer med alla dess tillbehör

Compex Fit 1.0 är en global enhet som faktiskt innehåller flera andra kompletterande tillbehör. Vi pratar om en kontrollbox, en uppsättning anslutningskablar, en användarguide, elektroder och många andra detaljer som du oundvikligen kommer att se vid leverans. Det viktiga att komma ihåg är att var och en av dessa tillbehör spelar en specifik roll som du måste känna till. Elektroder, till exempel, är klibbiga enheter som överför energi från kablar till muskeln. Vidare är batteriet ett stort batteri som ska monteras i hålrummet som är reserverat för det för att tillföra den energi som krävs för driften av styrenheten när den senare arbetar autonomt. Vi kunde inte låta bli att också nämna transportsatsen som tillverkaren levererar till dig utöver de andra tillbehören, för att underlätta dina resor med Compex Fit 1.0.

Påtagligt resultat

Från det ögonblick du tar initiativet för att få detta elektrostimuleringsanordning, vi antar att det beror på att du letar efter en specifik effekt. Medan vissa bara vill väcka sin muskeltonus då och då, tar andra det för att lindra ledvärk. Till exempel är läget “anti-smärta” ett av de mest effektiva, eftersom det låter dig rikta in det drabbade området och massera det på lämpligt sätt för att lugna de irriterade nerverna i den lokaliserade muskeln.

Hur länge måste du vänta för att se eller känna effekten av denna Fit 1.0? Nåväl, vi kunde inte prata om en viss mens, men efter några dagar i princip borde du redan känna att smärtan redan har lagt sig, om så bara en liten bit. Hur som helst, du har ingen effekt, oavsett hur liten, efter några sessioner är att du måste se över hur du använder den här enheten.

Beroende på om du är man eller kvinna skulle det vara mycket viktigt att du läser 8 träningsprogram utformad för att du ska kunna följa ett progressivt och väldefinierat arbetsprogram. Hur som helst kommer du att se en markant förbättring när det gäller att mjuka upp specifika delar av din kropp.

Mycket god autonomi

Bara att veta att du kan använda den här enheten utan att nödvändigtvis hålla den inkopplad är en stor fördel. Det fungerar faktiskt med en tillräckligt kraftfullt batteri som kan lagra tillräckligt med energi för att uppfylla alla dina förväntningar i cirka 1 månad. Det bör dock noteras att detta är för normal användning. Om du använder den intensivt behöver den inte nödvändigtvis ha samma motstånd. Som du väl kan se är det en bärbar enhet som du kan ta med dig överallt, även när du reser. Det är därför av yttersta vikt att kontrollera att dess autonomi är helt tillfredsställande.

Autonomi är en faktor som går rätt i linje med laddningstiden. För denna elektrostimulator behöver du bara vänta tills 4:30 för att kunna njuta av en autonom och hållbar verksamhet under en relativt lång period.

Inte särskilt ergonomisk hantering

En av punkterna som presenterar sig som en verklig gräns för Compex Fit 1.0 är verkligen dess begränsade ergonomi. Bara som en påminnelse, ergonomin är den lätthet man känner att använda ett material. I det här specifika fallet kan vi inte säga att den här enheten är helt ergonomisk. Dess nycklar är alla digitala och ganska nära varandra. På grund av detta finns det en god chans att när du manipulerar kommer du att trycka på två tangenter samtidigt. Dessutom är dess kontrollskärm mycket liten. Som ett resultat är det inte särskilt lätt att läsa data, än mindre på en starkt upplyst plats. Vad som skulle ha varit ännu mer underlättande är att den här skärmen var beröringskänslig. Detta skulle inte bara ha underlättat hanteringen, utan även tillverkningen skulle ha varit mycket mer aktuell.

Komplex stämning

Människor som aldrig har använt en sådan enhet tidigare kan ha vissa justeringsproblem med Fit 1.0. Flera sportprogram finns till hands i den här enheten. De kan sammanfattas enligt följande: 4 mansorienterade program, 4 kvinnoorienterade program, 1 smärtlindringsprogram och ett avslappnande massageprogram. Det enda dokument som är avsett att hjälpa dig i denna riktning är uppenbarligen bruksanvisningen. Å andra sidan levereras den med en notis som är förpackad på ett otillfredsställande sätt och väldigt lite explicit.

Det finns heller inget omnämnande av funktionerna i närheten av de olika knapparna som finns på programmeringstabellen. Det är ganska nedslående, speciellt när man märker att användarguiden inte ens finns på franska utan bara på engelska. Därför är det bättre att veta att om du inte är van vid det måste du först lära dig om enhetens olika funktioner.

Trådbunden konfiguration

Om du tittar ordentligt i lådan för den här enheten hittar du en uppsättning kablar. De senare spelar en mycket specifik roll genom att de säkerställer anslutningen av elektrostimulatorn och elektroderna. Men i en ultramoderniserad era som vår där nästan allt görs genom etern, måste det sägas att denna trådbundna anslutning är ganska föråldrad, för det första för att det inte längre är en aktuell teknik, utan också väldigt besvärlig. eftersom det är nödvändigt att flytta samtidigt som man tar hänsyn till dessa trådar. Compex var tvungen att sätta upp ett antal enheter i samma linje som Fit 1.0, men uppenbarligen vill den här tillverkaren inte gå vidare med ny teknik, eftersom den förblir stadigt ansluten till sina trådbundna anslutningar. På denna punkt skulle det också vara bra för tillverkaren att anstränga sig för att anpassa sig till tekniska framsteg för att erbjuda praktiska och ännu mer sofistikerade lösningar för sina mål.

Ganska dyrt

Priset på denna elektrostimulator är inte överkomligt för alla plånböcker. Dessutom är det bättre att varna dig för att om du inte har lite mer än hundra euro i fickan, är det inte ens värt att hoppas på att kunna njuta av fördelarna med denna enhet. Det är synd, för vi vet att alla inte har tid och ork att träna inomhus eller jogga. Å andra sidan skulle den här enheten ha varit en riktig välsignelse för människor som vill ta hand om sina muskler hemma. Så, givet detta behov, kunde Compex ha gjort arrangemang för att göra det tillgängligt för alla börser. För närvarande är det sant att priset inte är särskilt överkomligt, men tillverkaren skulle kunna göra ansträngningar för att göra det mer flexibelt för att erbjuda möjligheten för alla budgetar att ha det enkelt.

Last update was on: Maio 20, 2024 6:20 pm

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Basta Produkter
Logo