Fitbit Surge – Testa och granska

Sport är väldigt bra för kroppen. Det går dock inte att förneka att det krävs mycket motivation för att börja utöva idrott. Om du inte har uppmuntran från dina nära och kära kan du hålla fast vid detta Fitbit Surge smart klocka. Designad för metodisk och långvarig övervakning av sportaktivitet, har den senare uppenbarligen redan bevisat sitt värde vid flera tillfällen. Men vi begränsade oss inte till sannolikheten för dess framgång. Vi testade det och vi bildade oss en uppfattning om denna sportjuvel. Du skulle verkligen vilja lära känna henne! Tja, läs vidare.

 

Rekommenderas fitnessklockan Fitbit Surge?

Ja. Den innehåller en automatisk funktion låter dig hålla koll på dina sömntimmar. Men det är inte den enda funktionen den har. Denna vackra gadget innehåller också flera andra funktioner som du kommer att njuta av att använda. Dessutom är det en fitnessklocka vars design är elegant och vars rem är justerbar efter tjockleken på din handled. Denna interaktiva klocka kan synkroniseras med din smartphone eller surfplatta utan behov av en USB-kabel. Det är underbart ! Fitbit Surge är din pålitliga assistent för en komplett och effektiv sportaktivitet. Även om priset inte nödvändigtvis är inom räckhåll för alla budgetar, kan vi säga att med tanke på dess användbarhet och praktiska egenskaper är köpet långt ifrån en förlust för dig.

Fördelar och nackdelarna med Fitbit Surge fitnessklocka

Fördelar:

  • Justerbart armband
  • Praktisk klocka för alla sportövningar
  • Ett flertal funktioner ingår
  • Trådlös synkronisering med andra enheter
  • Starkt och hållbart batteri
  • 100% vattentät
  • Optimerad skärm
  • Elegant design

Nackdelar:

  • Dåligt pris-prestanda-förhållande

jag är en familjefar med fyra barn. Jag är mindre och mindre ung och vikten av att ha en regelbunden idrottsaktivitet blev mycket snabbt verklighet, till och med en prioritet för mig. Men efter de första joggingpassen blev jag snabbt avskräckt, vilket gjorde att resultatet var långsamt att se. Eftersom min fru märkte att jag hade problem med att investera i den här övningen trots att jag hade mycket viljestyrka, började hon ge mig Fitbit Surge för att övervaka min aktivitet. Från första användningen tyckte jag att det var riktigt roligt och praktiskt. Sedan dess har jag inte skiljt mig från det. Jag har aldrig tyckt om att träna så mycket som jag gjorde med denna fantastiska fitnessklocka.

Justerbart armband

Fitness Surge är en klocka gjord för alla. Beviset är att den är utrustad med en justerbar rem. Den kan justeras efter användarens uppbyggnad. Därför, oavsett om du har en tjock eller tunn handled, kommer denna klocka att kunna sitta bra på din hand. Detta är anledningen till att du kommer att se att den har en spänne spänne som kan blockeras på flera nivåer. Den senares nål kan gå in i ett av hålen som är avsedda för detta ändamål. Dessutom, för ett permanent grepp om handleden, har detta fäste en slags gummikil som hindrar änden av armbandet från att resa sig medan du rör dig.

Fitbit-Surge

Praktisk klocka för alla sportövningar

Du kommer att älska den här klockan, speciellt för att den är det super praktiskt. Vi säger detta för att det passar för alla sporter. Hon kommer inte vid något tillfälle att vara pinsamt för dig. Den förblir helt obemärkt i din hand, och dess diskreta design hindrar dig inte från att ta tag i en stång eller vila handen ordentligt på en yta. Så oavsett om du vill jogga, gymnastik eller till och med höjdhoppa, håll inte tillbaka för att ta denna klocka för att kontrollera dina parametrar ständigt med en mycket hög grad av tillförlitlighet.

Ett flertal funktioner ingår

Om du blev ombedd att föreställa dig för ett enda ögonblick hur mycket du kan göra med denna klocka, är chansen stor att du missat den. Faktum är att detta tillbehör som du ser presterar mycket mer än du kan föreställa dig. För att vara ärlig, du har att göra med en mångsidig klocka som kan vara både din väckarklocka, ditt stoppur och till och med din kompass. Denna interaktiva klocka låter dig också optimera ditt träningspass, bibehålla intensiteten och kontrollera din kaloriförbrukning med automatisk pulsmätning på handleden.

På samma sätt låter multisportfunktionen dig övervaka varje aspekt av din sportaktivitet och effektivt förebygga högt blodtryck. De Pure Pulse puls, som går i samma riktning, följer automatiskt och kontinuerligt rytmen i ditt hjärtslag utan att påtvinga dig obehaget av ett höftbälte. Som ett resultat kommer du att kunna få exakta uppgifter om antalet steg du har tagit, avståndet som tillryggalagts, förbrända kalorier och golven som klättrats under en given tidsperiod.

Du kommer också att uppskatta mycket automatisk sömndetektering av Fitbit Surge. Denna funktion låter dig mäta varaktigheten och kvaliteten på din sömn. Alldeles bredvid kan du även använda dess tysta vibrerande larm som har integrerats för att försiktigt väcka dig vid den tid du har planerat utan att få dig att “gagga”.

fitbit-surge-test

Trådlös synkronisering med andra enheter

Eftersom denna fitnessklocka är en sista utflykt skulle det vara en otäck överraskning att se att den inte kan kopplas till andra enheter. Lyckligtvis erbjuder den denna möjlighet. Tack vare dess 8 integrerade sensorer, kan Fitbit Surge ansluta till din smartphone eller surfplatta. Men det är inte bara en fancy funktion. Faktum är att den här gadgeten via Bluetooth eller Wifi skickar meddelanden om dina anatomiska parametrar till din enhet utan att ens vara ansluten till den med en kabel; ett verkligt tekniskt mirakel!

Dataöverföring kan också göras omvänt. Som ett resultat kommer du att kunna ta emot meddelanden och till och med samtal på din smartphone och svara med detta fitnessklocka. Vet samtidigt att du kan styra spelaren på din smartphone eller surfplatta från denna klocka för att lyssna på, avbryta eller hoppa över låtar från spellistan. Det är en sak att prata om denna tekniska innovation och en annan är att använda den. En sak är säker, den här klockan väntar på dig.

Starkt och hållbart batteri

Fitbit Surge är batteridriven. I själva verket är det egentligen inte ett batteri som driver den, utan ett slags litet uppladdningsbart batteri. Den kommer förresten med en laddkabel och en adapter. Den intressanta detaljen i denna del är att batteriet håller länge innan det laddas ur. Mer specifikt kommer du att ha minst 3 timmars träning med denna klocka innan du ser den signalera “lågt batteri”. Hållbarheten hos den senare går i linje med dess motståndskraft över tiden. Faktum är att till skillnad från de flesta vanliga klockor där batteriet behöver bytas ut minst vart 1:e år så kan batteriet i de senare göra att du minst 2 år inga problem. Så mycket bättre att berätta att om du letar efter en enhet som kan hjälpa dig under mycket lång tid, kan Fitbit mycket väl uppfylla dina förväntningar på hållbarhet.

100% vattentät

Ett annat “plus” med denna klocka är att den är vattentät. Dessutom, oavsett om det är i nivå med dess armband eller dess urtavla, kommer du att se att det inte är ett lockbete. Om dess designer gjorde det på detta sätt, är det först och främst för att förhindra införandet av svett i klockans konfiguration. Vi vet alla att när kroppen är i rörelse producerar den svett genom de öppna porerna. Vi vet också att klocka och vatten inte blandas. Så, för att förenkla saken, gjorde Fitbit detta tillbehör med en fullständig tätning. Så det finns ingen anledning att först slå in den här klockan i plast innan du bär den på jobbet eller spendera din tid på att torka dig själv för att förhindra att svett rör vid den. När du har burit Fitbit Surge, träna utan att oroa dig för resten, eftersom den är 100 % vattentät.

Optimerad skärm

Som vilken klocka som helst har Fitbit Surge en skärm. Förutom att den senare inte är en vanlig urtavla. Han har en LCD-panel vilket ger en optimal visning både på dagen och natten. Den sistnämnda är även bakgrundsbelyst, vilket gör att den har ett dämpat ljus i bakgrunden som gör att du kan läsa data bra även om du befinner dig i ett utrymme med svagt ljus. Det är också en pekskärm som kan manövreras med fingret, som på en smartphone. Baserad på den senaste tekniken är denna banbrytande klocka en riktig framgång, särskilt när det gäller displayen. Om du ens har problem med din syn, oroa dig inte. Visningen av denna klocka kommer inte att ge dig en svår tid, långt ifrån. Dess optimerade skärm kommer att få dig att vilja använda den om och om igen, är vi övertygade om.

fitbit surge

Elegant design

Om det finns tillbehör som inte ofta får dig att vilja bära dem kan vi inte klassificera Fitbit Surge bland dem. Varför ? Jo, för att det är en riktigt snygg fitnessklocka. Det är en intensiv svart juvel som passar alla hudfärger. Detta innebär att människor av alla hudtoner kan bära den. Förutom att den är vacker är den här klockan elegant. Kom ihåg det, det är en sporttillbehör först och främst är det sant. Å andra sidan spelar den lika bra rollen som en vanlig klocka som visar tiden i realtid. På grund av detta skulle det gå mycket bra med en avslappnad eller till och med professionell stil. Det finns många klockor på marknaden, men inser att en terrängklocka som denna inte kör på gatorna. Dess eleganta design är en av dess mest uppskattade tillgångar, vilket också har gjort den till en stor framgång.

Dåligt pris-prestanda-förhållande

Det är med tvekan du bestämmer dig för att ta denna klocka, inte för att du tvivlar på dess prestanda, utan helt enkelt för att dess pris har en avvisande effekt. I verkligheten är det som avvisar att det inte är prisvärt. Som ett resultat är det normalt att du ställer dig själv tusen och en frågor, särskilt om du inte har tillräckligt med medel. Det är sant, vi pratar inte om en vanlig klocka, utan en klocka som i hög grad kommer att påverka ditt dagliga liv, och till och med ditt sätt att leva. Men alla dessa egenskaper är svaga för att motivera dess höga pris. Dessutom är det en apparat som i princip ska vara tillgänglig för alla, eftersom dess användbarhet berör alla. Men när man tar hänsyn till dess pris är detta inte fallet. En nedrevidering av det senare skulle då vara en bra markering av hänsyn från Fitbits sida för sina konsumenter av alla samhällsklasser.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Basta Produkter
Logo