Einhell solo power X-Change – Testa och granska

Du har ett kontor eller hemmaträdgård och du använder en effektiv gräsklippare för dess underhåll men du får fortfarande inte de resultat du förväntar dig. Varför inte köpa en kantskärare som kommer att fullborda snittet i din trädgård genom att ge dina örter en ren och jämn storlek. Om det är svårt för dig att välja en modell bland många andra, vet att Einhells sladdlösa GE-CT-18 trimmer i stort sett uppfyller användarnas förväntningar. Det är ett behändigt och ganska ergonomiskt verktyg förutom att det endast fungerar med ett uppladdningsbart batteri.

Rekommenderas Einhell solo power X-Change?

Detta trädgårdstillbehör som du kommer att ha stor glädje av att rengöra din gräsmatta med rekommenderas perfekt. Det är så bekvämt och lätt att hantera att det inte kommer att göra dig svårt även efter långvarig användning. Den är utrustad med ett dubbelt handtag med låg vikt och kompakt storlek som ger ett enkelt grepp för användaren. Dess trådlösa funktion gör det enkelt för dig att flytta från ett hörn av gräsmattan till ett annat utan några obehag, ofta på grund av närvaron av en anslutningskabel eller en förlängningssladd. Skärbladet den har är ganska stark och det finns ingen risk att den går sönder när man arbetar i trädgården. Det är en enhet som har exceptionell prestanda och stor skärkapacitet.

Einhell Sladdlös grästrimmer GE-CT 18 Li-Solo Power X-Change (Li-Ion, 18 V, 24 cm)

499 kr
AE__amazonse amazon.se
Last update was on: Maio 14, 2024 4:42 pm

Fördelarna och nackdelarna med Einhell solo power X-Change

PROS:

  • Integrerat dubbelhandtag
  • Icke trådlös drift
  • Solidt skärblad
  • Snabb nog att ladda
  • Bra autonomi
  • Utmärkt prestanda
  • Lätt och lätt att hantera

CONS:

  • Levereras utan batteri och laddare
  • Hög ljudnivå

Underhållsansvarig i ett företag som tillverkar mejeriprodukter, städningen i hela byggnaden är väldigt viktig för mig. Framför företaget ligger en liten gräsmatta som jag har städat länge men utan att någonsin fått det förväntade resultatet. Det är först sedan chefen köpte Einhell Cordless GE-CT-18 Edger som jag nu ser en stor förändring. Jag hade ännu inte behövt ta itu med en sådan enhet och jag är förvånad över skönheten i trädgården och finishen sedan jag har använt den. Den är väldigt praktisk och jag använder den utan ansträngning, särskilt eftersom den har två ergonomiska handtag. Nu är grönytan välskuren och med en enhetlig storlek som framhäver verksamhetens skönhet mycket mer.

Dubbelt integrerat handtag

En kantskärare är normalt en apparat som har ett handtag som gör att användaren kan hålla i den när han arbetar på gräsmattan. Därför är det ett verktyg som bör användas med en hand för att göra finputsningen på en trädgård. Men det var innan man upptäckte Einhells sladdlösa GE-CT-18 kantskärare och de egenheter den erbjuder. Det är en fantastisk enhet som har ett extra handtag så att användaren kan hålla den med båda händerna för mer bekvämt arbete. Att hålla kantskäraren med en hand kan snabbt bli tröttsamt, speciellt när du har en stor trädgård att arbeta på. Istället för att byta händer varje gång för mer komfort behöver du bara hålla i kanten med båda händerna så kommer du att känna mindre trötthet. De två handtagen är ganska ergonomisk och flexibel för trevligt dagligt arbete.

Trådlös drift

Att underhålla en trädgård eller en gräsmatta kräver verkligen mycket ansträngning och flera turer beroende på storleken på utrymmet som ska klippas. Det är därför mycket viktigt att ha en sladdlös kantskärare för att hoppas få stor rörelsefrihet och enkel rörelse längs gräsmattan. Med Einhells sladdlösa edger GE-CT-18 kan du nu säga adjö till användningen av sladdanslutna enheter och ta steget in i ny trådlös utrustningsteknologi. Denna kantskärare är faktiskt en modell som inte kräver någon förlängning, varken anslutningskabel eller bensin och annat. Det är ett sladdlöst verktyg som fungerar endast med ett uppladdningsbart batteri. Tack vare detta kan du arbeta med stor rörelsefrihet och röra dig utan att behöva trassla ihop fötterna mellan kablarna. Det är en anordning som verkligen begränsar begränsningarna och som gör det möjligt att spara på energiförbrukningen.

Solid skärblad

När du har en kantskärare är det inte kraften som användaren utövar på enheten som gör att han kan klippa gräset utan det är bladet som fungerar. Vi kan därför här förstå att det som är väsentligt på en kantskärare är kvaliteten på bladet den har. Ju bättre storlek och vass kniv du har, desto snabbare och effektivare blir du. Kantskäraren är en anordning som kommer som en förstärkning efter passagen av en gräsklippare för att perfekta arbetet och rengöra omgivningen. Det är därför viktigt att ha ett ganska starkt och vasst blad som på Einhells sladdlösa GE-CT-18 kantskärare. Denna enhet har ett blad en mycket bra storlek på 24 cm vilket räcker för att trimma det höga gräset runt din trädgård. Dessutom är det de robusta bladen med stålfinish som klarar inte bara stötar utan även väderpåverkan.

Ganska snabb laddning

Kantskäraren kommer i förstärkning för att perfekta arbetet och finishen som en gräsklippare inte lätt kunde uppnå. Det är därför viktigt att ha en färdig och fullastad kantskärare till hands varje gång så att den kan användas snabbt vid behov. Med denna Einhell sladdlösa GE-CT-18 kantskärare behöver du inte längre pausa tillräckligt länge för att den ska laddas. Även om din kantskärare tillbringade natten utan belastning behöver du inte oroa dig. När du har laddat den laddas den snabbt på mindre än en timme för att ge dig snabb användning. Så du kan ladda kantmaskinen medan du arbetar med gräsklipparen. Innan du har avslutat det här jobbet är kantmaskinen redan fulladdad till 100 % och redo att användas. Om du gillar att arbeta nonstop, kommer den här enheten att följa med dig dagligen i samma strävan.

Bra självständighet

Enheter som fungerar trådlöst och stöder ett uppladdningsbart batteri är ofta knepiga eftersom de kan ta slut mitt under viktigt arbete. I det här fallet finns det inget att göra och du måste stoppa din aktivitet för att ladda enheten innan du fortsätter. Det är för att undvika denna typ av besvär som Einhells sladdlösa GE-CT-18 kantskärare har en bra autonomi. Det är irriterande att behöva stanna på vägen för att ladda en enhet när du kanske har andra dagliga uppgifter att slutföra. Så med denna Einhell sladdlösa GE-CT-18 trimmer kan du säga adjö till alla dessa stillestånd tack vare dess 40 minuter autonomi miljö. Den här tiden är mer än tillräckligt för att gå runt i din trädgård och trimma eventuella överfulla örter. Oavsett storleken på din trädgård, kommer detta verktyg att kunna tillfredsställa dig utan ytterligare uppladdning mitt i jobbet.

Utmärkt prestanda

Utöver allt du kan uppskatta med denna kantmaskin är dess prestanda den viktigaste. Faktum är att när du väljer en sådan enhet om prestandan inte är där kommer du inte att vara nöjd när du använder den på din gräsmatta. Einhells sladdlösa GE-CT-18 kantskärare har först en klippdiameter som är tillräckligt stor på 240 mm för att du ska kunna hantera långt gräs. Sedan har han en 128 volt matningsspänning med en fri hastighet på 8 500 rpm.

Med alla dessa element har du en högpresterande enhet som ger dig otroliga resultat på kanterna av din trädgård. Den har även en motorenhet som kan tiltas till 5 olika lägen efter användarens val och vridbar vid +/- 90 °C. Här har du att göra med ett kraftfullt verktyg som gör att du kan ha ett oklanderligt underhåll av gräsmattan på alla platser dit en gräsklippare inte kan nå.

Lätt och lätt att hantera

Efter att ha använt en gräsklippare på en gräsmatta börjar användaren känna en viss trötthet men han måste fortfarande använda en kantskärare för att fullända jobbet och göra finish. Med denna trötthet är det inte lätt att arbeta igen med en kantskärare som är tung och som är svår att hantera. Det är därför Einhells sladdlösa GE-CT-18 kantskärare är en pålitlig enhet som inte tröttar ut användaren även efter timmars arbete. Det är en modell som har ett genomgående teleskophandtag över 35 cm och som enkelt kan justeras av användaren efter hans storlek. Dessutom har den dimensioner på 96 x 19 x 11 cm och en vikt på endast 1,8 kg. Med dessa åtgärder är Einhells sladdlösa kantskärare GE-CT-18 en anordning mycket lätt att hantera i alla riktningar och som kan lyftas med en hand från ett utrymme till ett annat. Den erbjuder därför en enkel och trevlig användning för alla tack vare en enkel hantering.

Levereras utan batteri eller laddare

Glädjen för alla användare är stor att upptäcka vilken typ av funktion denna enhet har, men det är en glädje som släcks kort efter att ha tagit emot enheten. Faktum är att Einhells sladdlösa kantskärare GE-CT-18 är ett verktyg som används sladdlöst och som stöder ett uppladdningsbart batteri. Det som därför kommer att minska glädjen för vissa användare är frånvaron av ett batteri och en laddare i lådan till denna enhet. Det är inte lätt för någon att ta ut pengarna för köp av en enhet och måste betala en extra summa för dess tillbehör. Dessutom är det inte lätt att leta efter tillbehör som är kompatibla med utrustning på marknaden när du inte kontrollerar enhetens design. Ändå är det vad du kommer att behöva göra med denna Einhell sladdlösa GE-CT-18 strängtrimmer. Det måste sägas att designern inte riktigt gjorde din uppgift lättare när det kommer till tillbehören till detta verktyg.

Hög ljudnivå

Att klippa en gräsmatta är inte ofta en lugn stund med allt ljud som dessa olika enheter gör när de används. Kantskäraren utelämnas inte alls eftersom det också är en apparat som är känd för att ljuda vid användning. Det finns dock modeller på marknaden som låter mycket mindre än andra och så är inte fallet med denna Einhell sladdlösa GE-CT-18 kantskärare. Tyvärr, om du inte gillar ljudet från dessa enheter måste du hitta en lösning för att använda denna kantskärare. Det är en enhet som verkligen låter vid uppstart och under hela dess drift på gräset. Du kommer inte riktigt få någon vila från det här verktyget och det är synd att säga det men du bör veta det innan du väljer att ta den här enheten. Du kan behöva använda hörlurar för att undvika att skada din trumhinna med tiden.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Basta Produkter
Logo